Ponykamp

Ponykamp

 

Het laatste weekend van de herfstvakantie zijn we met z'n allen op ponykamp geweest!

We waren dit jaar voor het eerst bij Camping de Reeënwissel in Hoogersmilde. Een prachtige locatie, gelegen aan het Drents Friese Wold.  Met in totaal 33 kinderen op de pony, of op paard en wagen en ook nog es 9 begeleiders te paard hebben we daar op zaterdag, in groepjes,  een prachtige buitenrit gemaakt. Genieten van het mooie herfstbos, samen lunchen onderweg, en na terugkomst nog een les in behendigheid door Lavina. 

Vervolgens verbleven we met z'n allen in het mooie hoofdgebouw van de Reeënwissel waar volop speelmogelijkheden en een mooie binnen-speeltuin zijn.  's Avonds aten we 'smijt-patat' want iedereen was z'n bord en bestek vergeten.....dus eten deden we maar van tafel. 

De avond zijn we begonnen met een wandeling in het bos, in het pikdonker hebben we het Belevingspad gelopen.  En daarna deden we tot in de late uurtjes allerlei spelletjes, krantje-mep, seven-seconds-challenge, Ik hou van Holland-spel, Wie ben ik, dooie Pier, de Slagroomsnoet, en bingo.    De nacht was kort, en zo hoort dat ook als je op ponykamp bent!

Na een luxe ontbijt-buffet ging het programma buiten verder met flessenvoetbal, volleybal, het klauterbos, en het interactieve sutu voetbalspel. De tijd vloog voorbij!

Een heel druk,  en vooral heel gezellig weekend!  We willen alle kinderen daarvoor nogmaals bedanken!  En natuurlijk ook de vele ouders en begeleiders die ervoor hebben gezorgd dat het ponykamp goed en veilig verlopen is!

 

Met vriendelijke groet,

Rijtechnische Commissie

Thea, Ralf, Marjan, Oscar, Jacqueline, Tanja en Edith