De Stroomruiters

WELKOM bij rijvereniging "de Stroomruiters"

Bezoekadres : Hoefslag 20 9412 BH Beilen
Postadres : Asserstraat 9 9411 LH Beilen
Route: bereikbaar via de Hanekampen
Kantine : alleen tijdens les en evenementen 0593-524822
Welkom op de website van PSV de Stroomruiters. Op deze site kunt u zowel informatie vinden over de vereniging en de accommodatie als wel over de door onze vereniging georganiseerde wedstrijden en evenementen. PSV de Stroomruiters is opgericht op 17 juni 1969. Destijds is de vereniging begonnen met een 10-tal leden. Momenteel kent de club nu 232 leden, (incl. ereleden op 2-11-2015) daarvan volgen er ongeveer 140 les en is daarmee een van de grotere verenigingen in de provincie Drenthe. “De Stroomruiters” is een actieve vereniging. Een groot aantal paarden- en ponyruiters zijn actief op wedstrijden in de disciplines dressuur, springen en de samengestelde wedstrijdsport. Om mee te kunnen doen aan de Drentse kampioenschappen outdoor met een vier- en/of achttal wordt er ieder jaar een oproep gedaan om een ruiterteam te vormen. Samen met instructie wordt er een aantal maanden hard getraind om een zo goed mogelijk resultaat te behalen op de Drentse kampioenschappen. Tevens doen we ieder jaar mee aan de verenigingskampioenschappen dressuur en springen, pony's en paarden. Bekendheid heeft 'de Stroomruiters' toch wel gekregen door het grote evenement dat ieder jaar weer door de Indoor commissie wordt georganiseerd; "het Indoor Hartje Drenthe concours" met als hoogtepunt de Grote Prijs van Beilen. Ook worden er jaarlijks nog spring en dressuurwedstrijden georganiseerd, o.a het "oktoberfest" spring en dressuurconcours. Naast alle wedstrijdactiviteiten en trainingen worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor alle leden, dus dan zijn ook de niet- wedstrijd rijdende ruiters en de steunende leden van harte welkom. Natuurlijk kan de vereniging niet draaien zonder hulp van vrijwilligers en medewerkers. Hulp kan een vereniging altijd heel goed gebruiken. Vergeet niet dat dankzij de vele hulp van vrijwilligers die wij als vereniging kennen activiteiten kunnen worden georganiseerd en evenementen kunnen plaatsvinden. Daarnaast wordt onze accommodatie regelmatig verhuurd aan derden om zo de kosten enigszins te drukken en de 'pot te spekken'. HULP is altijd WELKOM:
  • Voelt u zich ook geroepen om mee te helpen met activiteiten, evenementen, bardiensten, onderhoud, het schoonhouden van de manege en verdere werkzaamheden. Heel graag! Meldt u zich dan bij een van de leden uit het bestuur of werkgroep.
Houd ook de site in de gaten, waar regelmatig om een helpende hand wordt gevraagd!

Kortom: De Stroomruiters, een actieve en enthousiaste vereniging in Midden-Drenthe

Maak uw keuze uit één van de submenu's hieronder. Voor vragen, onduidelijkheden, meldingen kunt u een mail sturen aan het bestuur: secretariaat@stroomruiters.nl