Lidmaatschap

Lidmaatschap

Als u lid wilt worden kunt u zich aanmelden bij mevr. Jolande Fokkens per mail via secretariaat@stroomruiters.nl of telefonisch via 06-44480814.

Na aanmelding krijgt u een formulier toegestuurd die u ingevuld retour dient te sturen.

In overleg met de instructie wordt er beslist of er plaats is in een les.

Als u van een andere vereniging komt wordt er bij deze vereniging gecontroleerd of alle financiële verplichtingen zijn voldaan. Hierna wordt u gebeld of u als lid aangenomen kan worden en in welke les u bent ingedeeld.

Na aanmelding ontvangt u het informatieblad en het reglement van de vereniging. Indien nodig wordt het lidmaatschap overgeschreven naar de Stroomruiters.

 

Contributie per 1 oktober 2017:

Ponyleden: 25,50 euro per maand exclusief KNHS lidmaatschap, inclusief les.
Niet lessend lid pony: 20,50 euro per maand.

Paardenleden: 27,80 euro per maand exclusief lidmaatschap KNHS, inclusief les.
Niet lessend paardenlid: 22,80 euro per maand.

Donateurs: 5,70 euro per maand.

Regio: 4,50 euro per jaar.

Om gebruik te kunnen maken van de rijhallen bij de Stroomruiters dient men rijdend lid te zijn.

De contributie dient per 3 maanden vooruit betaald te worden. De secretaris geeft nieuwe leden door aan de penningmeester en de wedstrijdsecretaris, dit hoeft u niet zelf te doen. Na controle meld de wedstrijdsecretaris een nieuw lid aan bij de KNHS.

Het aanvragen of wijzigen van een startkaart kan via Mijn KNHS worden aangevraagd.

Het afmelden van u lidmaatschap dient per kwartaal schriftelijk te gebeuren. Buiten deze periode om zal een geldige reden aan het bestuur moeten worden voorgelegd die in een bestuursvergadering besproken zal worden.

Voor vragen, onduidelijkheden en/of opmerkingen kunt u een mail sturen aan het bestuur: secretariaat@stroomruiters.nl

KNHS

Het aanvragen of wijzigen van een startpas kan via Mijn KNHS worden aangevraad.

 

Afmelden lidmaatschap

  • Het afmelden van u lidmaatschap dient per kwartaal schriftelijk te gebeuren. Buiten deze periode om zal een geldige reden aan het bestuur moeten worden voorgelegd die in een bestuursvergadering besproken zal worden.
    Beëndigen lidmaatschap: via een email : secretariaat@stroomruiters.nl of per post: t.a.v. mevr. Jolande Fokkens, Zuideres 7, 9417 TA Wijster 06-44480814

 

Bericht voor sportclubs

Uitkering voor activiteiten 

Doel

De gemeente vindt het belangrijk dat alle kinderen kunnen sporten. Voor mensen met een krappe beurs is er een bijdrage in de kosten mogelijk via de uitkering voor activiteiten. Zowel de ouders als de thuiswonende kinderen kunnen een bijdrage ontvangen, zodat het hele gezin een activiteit buitenshuis kan doen.

 Spelregels

Deze regeling is bestemd voor mensen met een laag inkomen en een laag vermogen. Om in aanmerking te komen, mag men een netto inkomen hebben tot maximaal 120% van de van toepassing zijnde bijstandsnorm. 

De hoogte van de uitkering bedraagt € 162,84 per gezinslid per jaar. Met deze uitkering kunnen activiteiten op het gebied van sport, cultuur of educatie betaald worden. U kunt hiermee bijvoorbeeld de contributie van de sportclub betalen. Het is ook mogelijk om hiermee sportbenodigdheden zoals voetbalschoenen of een zwempak aan te schaffen. 

Heeft u drie maanden of langer een laag inkomen en een laag vermogen en heeft u dit jaar nog geen gebruik gemaakt van de uitkering voor activiteiten? Vraag dan de uitkering voor activiteiten over 2017 aan. 

Meer informatie

Weet u niet of u in aanmerking komt? Informeer dan bij de Gemeentewinkel naar de voorwaarden. U kunt ook op onze website www.middendrenthe.nl informatie vinden over onze minimaregelingen. Vult u dan bij “zoek en vind” in “minimaregelingen” of “uitkering voor activiteiten”.  U kunt ook kijken op de website “Bereken uw recht”. Door het beantwoorden van een paar vragen weet u welke regelingen de gemeente Midden-Drenthe voor u heeft.